Relax kids mei- en zomerdagkamp 2024

Stel je eens voor....een supergezellige dag op een prachtige plek midden in het groen waar dieren lopen en waar je heerlijk kunt struinen. Kortom een fantastische plek om te relaxen, avonturen te beleven, nieuwe vriendjes te maken en naar hartenlust te spelen....Dit jaar is er in de mei- en zomervakantie weer een dag-kamp 3 &4 daagse op het vertrouwde terrein van Natuurtalent in Schiebroek. Leuk voor iedereen van groep 1 t/m 7. We gaan 6/7/8 mei en 15 t/m 18 juli op kamp. Natuurlijk slaap je gewoon thuis.

De eerste dag maken we met elkaar de kampvlag. Na de warming up op muziek gaan we op zoek naar een stok voor een knapzak en nemen we deze mee naar het blotevoetenpad. Vanaf deze plek gaan we op schattenjacht. Wat zullen we dit keer vinden? Op het terrein vind je een kruidentuin, schapen, kippen, konijnen, de zwijnen Hamlet & Bacon en de katten Loesje & Snoesje. Ga je ook mee naar de paarden kijken? Foto's van deze mooie plek vind je hier.

De eerste dag leren we elkaar natuurlijk kennen. Dit doen we door gezellige spelletjes te spelen, maar ook door heerlijk met elkaar in de zitzakken onder de bomen te 'chillen'. Er is tijd om te knutselen, vrij te spelen, te hangen, knikkerbanen te maken als je uitdaging zoekt, je te vervelen en nog veel meer leuks.

Als het mooi weer is houden we een ouderwets watergevecht. We vullen de grote teilen met water en met sponzen en ballen gooien we heen en weer. Heerlijk!! Tussen de middag eten we met elkaar aan een lange tafel in de tuin. Heerlijke boterhammen, pannenkoeken en natuurlijk een lekker ijsje staan ook dit jaar op het menu. Wat dacht je van je eigen popcorn of een broodje maken boven het vuur? In de namiddag mag je weer worden opgehaald en kun je thuis honderduit vertellen over al je belevenissen.

Een impressie van het kamp 2022 vind je hier!

Wat doen we zoal?*

 verstoppertje spelen/bloembommetjes maken/skelteren/over het blotevoetenpad/schatzoeken/ boomhut van kosteloos materiaal bouwen

naambordje schilderen/stopdans/stok-broodje boven het vuur/eigen gemaakt moederdagcadeautje inpakken/groen zoeken voor de natuurmandela

tovervlinder maken/ flesvoetbal/ jam maken/een slinger maken/zaaien in een eigen eierdoostuintje/marshmallows roosteren/papier mache/bramenjam maken

waterspelletjes/slingeren in het chillbos/kabouters zoeken in het kabouterbos/rustig een boekje lezen/timmer een raceauto/ maskers maken

                                                                                   de lekkerste pannenkoeken van Rotterdam eten  en nog veeeeel meeeeer:)

*Bovenstaande beschrijving van het programma en de activiteiten is een idee hoe een kampdag eruit kan zien. Uiteraard verschillen de activiteiten elk jaar om het ook interessant te houden voor de kinderen die vaker komen. Echter: (buiten)spelen en vervelen doen we iedere keer.

Wij vinden het fijn als elk kind terug kan kijken op een fijne kampweek. Hier besteden wij veel zorg aan. Welbevinden en veiligheid staan voorop. Hier lees je er meer over.

Data/ Plekje reserveren 2024...

Meikamp 3 daagse 6,7 en 8 mei. Kosten €175,- Zomerkamp 4 daagse 15,16,17, en 18 juli. Kosten €210,-

De kosten van het kamp zijn inclusief 10-uurtje, lunch, tussendoortjes als een ijsje/fruit/groenten en alle materialen voor knutsels e.d. 

Vanaf heden kun je je inschrijven. Stuur een bericht middels ons contactformulier en wij sturen je een link naar het inschrijfformulier. 

Ook dit jaar zullen we vanuit Studio Ikigai 1 à 2 plekjes aanbieden aan kinderen van een gezin dat financieel niet in staat is om naar een kamp te gaan. Deze plekjes zijn inmiddels vergeven:)