Little Stars

                                                                           

Een groot deel van de dag staat voor kinderen in het teken van ontdekken, leren, verwerken, gevoelens ervaren, bewegen. Die kleine hoofden en lijfjes draaien de hele dag op volle toeren. En dit geldt niet alleen voor kinderen, ook ouders hebben vaak het gevoel in een sneltrein te zitten, die maar door dendert en even uitstappen is toch  onmogelijk...denken we! We weten dat het van wezenlijk belang is om te ontspannen en dus ook om kinderen te leren ontspannen. Kinderen hebben ook even tijd nodig om hun hoofd leeg te maken, alle prikkels te laten afvloeien of gewoon even weg te kunnen dromen.

Little Stars lessen zijn speciaal afgestemd op de belevingswereld van het jonge kind In de lessen gaan we op avontuur en ontdekken we hoe je door middel van o.a. beweging op muziek, een spel, massage en een fijn verhaal onder een dekentje helemaal tot ontspanning kunt komen. Dit alles op een speelse en vrolijke manier.


Doel van deze lessen

  • Kinderen helpen genieten van rustig en stil zijn.
  • Kinderen plezier laten beleven terwijl ze bewegen en leren te ontspannen.
  • Bevorderen van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen bij kinderen.
  • Kinderen helpen beter te slapen.
  • Ontwikkelen van lichaams- en ruimtebesef bij kinderen.
  • Ontwikkelen van lichamelijke en emotionele gezondheid.


Lessenserie Little Stars 

wie: 4 t/m 7 jaar
wanneer: op aanvraag
tijd: 
locatie: Studio Ikigai, de deur gaat 5 minuten van tevoren open
Kosten: 15 per les 
Let op: dit is een serie waarbij alleen de kinderen de les volgen. Ouder-kind lessen zijn op aanvraag. 
De les gaat door indien er voldoende aanmeldingen zijn. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk.

De lessen voor de ouders met peuters (3 t/m 5 jaar) gaan starten als OUDER-KIND workshop. In deze les gaan ouder en kind samen op een magisch avontuur d.m.v. ontspanningsoefeningen, stretchoefeningen en massage. We eindigen met een 'relax momentje'. Je bent 45 minuten lang heel intensief bezig met en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? Je doet ideetjes op om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen momentje samen met je kind! Elke keer is er weer een nieuw thema zodat je vaker op bezoek kunt komen. 

Aanmelding noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Dit kan via het contactformulier of studio-ikigai.nl