Ontspanning of net iets meer

Na een volle schooldag even de drukte naast je neerleggen. Je ontladen en daarna heerlijk ontspannen en rust ervaren op een speelse en fijne manier. We beginnen de les meestal met oefeningen waarbij de kinderen alle drukte, spanning, prikkels en emoties los kunnen laten. Dit schept een sfeer van rust en ruimte. Vanuit die rust en ruimte wordt de les verder opgebouwd. Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven! Bij sommige kinderen is er net iets meer nodig. Wat hulp bij weerbaarheid, prikkelverwerking of emotieregulatie. Ook daar bieden we lessen voor aan. 

Welke lessen zijn er?

Relax Kids les 

In deze tijd van hoge prestatiedruk, weinig momenten om even niets te hoeven en/of te moeten, is het fijn als je kind even een uurtje lekker kan genieten, ontspannen, bewegen en plezier kan maken in een kleine groep met leeftijdsgenoten. 

Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven!

Relax Kids lessen helpen kinderen te ontspannen, (meer) zelfvertrouwen te ontwikkelen, plezier ervaren en vooral doen en beleven.
Ze komen spelenderwijs in balans.

Little Stars

In een Little Stars les leren peuters en kleuters ontspannen op een vrolijke en speelse manier door middel van beweging en muziek. 


Chill Skills

Twijfelt je tiener weleens aan zichzelf, kan hij soms flink piekeren, is hij onrustig en heeft hij moeite met slapen? Niet zo gek want je puber heeft het vast razend druk! In een chill skill les leren we hoe om te gaan met alle veranderingen en te ontspannen. 
Emotielessen

In onze wereld komt iedereen overal gevoelens tegen. Soms kom je er door in de problemen, soms stop je ze weg en soms voel je je zo overspoeld dat je er geen controle over hebt. In de Relax Kids Emotielessen gaan we samen deze monsters leren kennen en vrienden met ze worden zodat je de controle weer terugkrijgt. We maken vrienden met jouw zorgenmonster, brengen tijd door met jouw boze monster en angstmonster en gaan jouw verdrietige monster opvrolijken. In de laatste les komen alle monsters samen: Monster Mengelmoes