BUURTMAKERSFESTIVAL, maak het mee!

Op zaterdagmiddag 29 september geeft Studio Ikigai twee lessen bij De Buurvrouw. Een Little Stars les en een Relax Kids les. Lees hieronder meer!

Maak het mee! Op zaterdag 29 september komen de buurtmakers samen op het Buurtmakersfestival in Hillegersberg-Schiebroek. Maak kennis met de smaakmakers, gangmakers en losmakers uit jouw buurt. Kom kijken naar bijzondere optredens van lokaal talent of volg een van de vele workshops voor jong en oud. Het festival vindt plaats van 10:00-23:00 bij de Buurvrouw (Larikslaan 200). Toegang is gratis. Kijk op www.buurtmakersfestival.nl of de facebookpagina @Buurtmakersfestival voor meer informatie!

Little Stars workshop

De Little Stars les op 29 september van 13.00u tot 13.45u is speciaal afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. In deze les gaan we op avontuur en ontdekken we hoe je door middel van beweging, spel, massage, visualisatie, affirmatie en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen. Dit alles op een speelse en vrolijke manier ondersteund door muziek. 

Relax Kids les

Tijdens de Relax Kids les op 29 september van 14.00u tot 14.45u ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, yoga, massage, positief denken, ademhalingstechnieken en visualisaties helemaal tot ontspanning kunt komen!

Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. 

Naast het feit dat Relax Kids ontzettend leuk is voor álle kinderen, heeft het ook een positief effect op kinderen met o.a. hooggevoeligheid, concentratieproblemen, boosheid, een laag zelfbeeld, faalangst, slaapproblemen, stress en angstproblemen. In de studio zijn lessen voor diverse leeftijdsgroepen.