Little Stars

                                                                           

Een groot deel van de dag staat voor kinderen in het teken van ontdekken, leren, verwerken, gevoelens ervaren, bewegen. Die kleine hoofdjes en lijfjes draaien de hele dag op volle toeren. En dit geldt niet alleen voor kinderen, ook ouders hebben vaak het gevoel in een sneltrein te zitten, die maar door dendert en even uitstappen is toch wel onmogelijk...denken we! We weten dat het van wezenlijk belang is om te ontspannen en dus ook om kinderen te leren ontspannen. Kinderen hebben ook even tijd nodig om hun hoofd leeg te maken, alle prikkels te laten afvloeien of gewoon even weg te kunnen dromen.


Little Stars lessen zijn speciaal afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. Het principe is hetzelfde als de Relax Kids lessen, alleen zijn de lessen wat korter en wordt er meer gedaan met beweging en muziek. In de lessen gaan we op avontuur en ontdekken we hoe je door middel van beweging, spel, massage, visualisatie, affirmatie en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen. Dit alles op een speelse en vrolijke manier.


Doel van deze lessen

  • Kinderen helpen genieten van rustig en stil zijn.
  • Kinderen plezier laten beleven terwijl ze bewegen en leren te ontspannen.
  • Bevorderen van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen bij kinderen.
  • Kinderen helpen beter te slapen.
  • Ontwikkelen van lichaams- en ruimtebesef bij kinderen.
  • Ontwikkelen van lichamelijke en emotionele gezondheid.

Workshop voor ouders met peuters 

De lessen voor de ouders met peuters (2.5 tot 4 jaar) gaan starten als OUDER-KIND workshop. In deze les gaan ouder en kind samen op een magisch avontuur d.m.v. ontspanningsoefeningen, stretchoefeningen en massage. We eindigen met een 'relax momentje'. Je bent 45 minuten lang heel intensief bezig met en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren? Je doet ideetjes op om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen momentje samen met je kind! Elke keer is er weer een nieuw thema zodat je vaker op bezoek kunt komen.

Lessen voor kleuters groep 1 en 2

De Little Stars lessen zijn speciaal afgestemd op de beleefwereld van jonge kinderen. Samen gaan we op een magisch avontuur en ontdekken we hoe je doormiddel van beweging, spel, massage, visualisatie, affirmatie en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen. Dit alles op een speelse en vrolijke manier.

Info

In vakanties worden regelmatig CREA RELAX WORKSHOPS gepland.

Lestijd en locatie voor les groep 1 en 2

Wanneer: start maandag 22 januari 2018 proefles (29 jan en 5/12/19 feb)
Tijd: 15.45-16.30
Locatie: Studio Ikigai
Kosten: 4 lessen voor €40,- ( De eerste les, op 22 januari is gratis)


Workshop Little Stars peuter en ouder

wanneer: maandagochtend 22 januari (2018)
tijd: 10.00 uur
locatie: Studio Ikigai
Kosten: 15 euro voor beide

Komt deze datum niet uit? Laat het dan gerust even weten.
Bij meerdere geĂ¯nteresseerden kunnen deze lessen ook als reeks van 4 of 6 worden afgenomen.

Aanmelding noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Dit kan via het contactformulier of studio-ikigai.nl