Just Relax

                                      voor ouders    

                                                   

Just Relax is gebaseerd op de 7 stappen van de Relax Kids lessen voor kinderen: Beweeg (warming up), Spel, Stretch (eenvoudige yogaoefeningen), Voel (bij volwassenen te denken aan hand-, voet- of gezichtsmassage), Adem (oefeningen), Geloof (positief zelfbeeld bevorderen) en Relax (mindfulness, eindontspanning). Gewoon een gezellig uurtje in groepsverband werken aan jezelf en aan je ontspanning. In allerlei verschillende werkvormen!


Je ontvangt na de 1e les een document op de mail, "21 dagen ontspannen". Zo werkt de 4 weekse cursus niet alleen als bewustwording voor jezelf, maar kun je het ook (eventueel) toepassen en introduceren in je gezin. Deze cursus is vooral bedoeld voor wanneer je zelf kinderen hebt (of er heel erg in geïnteresseerd bent) en nog niet heel veel ervaring hebt met yoga of meditatie.

Zie het als een eerste stapje in de richting van ontspanning van lichaam en geest. Je zult merken dat het even wennen is, maar dat je veel bewuster met je energie om zult gaan na deze cursus.
En zie het maar als een uurtje lekker voor jezelf in de drukte van deze tijd!

Info


WANNEER: januari 2018 ( exacte datum volgt)
Tijd: 19.45-20.45 uur, inloop om 19.30 
Locatie: Studio Ikigai
Kosten: €15,- p.p.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, vol=vol.
Komt deze datum niet uit? Laat het dan gerust even weten.

De lessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.
Aanmelding via het contactformulier of studio-ikigai@outlook.com