Chill Skills

10 t/m 18 jaar

Twijfels je weleens aan jezelf, kun je soms flink piekeren, ben je onrustig en heb je moeite met slapen. Niet zo gek want je hebt het vast razend druk!

Wie weet zijn de Chill Skill lessen iets voor jou?

Je leert tijdens 6 lessen je hoofd vol gedachten tot rust te brengen en omgaan met lastige gevoelens, spanning of stress. We doen hiervoor verschillende oefeningen. Je zal merken dat je je beter kunt concentreren en meer zelfvertrouwen krijgt.

De Chill Skills lessen liggen in het verlengde van Relax Kids. Je hoeft niet eerst de Relax Kids lessen te hebben gevolgd om vervolgens aan Chill Skills deel te nemen. Behalve ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisatie gaan we het ook hebben over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.  

Denk bijvoorbeeld aan:

  • * Positief denken
  • * Stress, wat is dat nou precies en hoe ga je er mee om
  • * Hoe ga je om met boosheid en andere stemmingen
  • * Gezond leven
  • * Goed voor jezelf zorgen
  • * Gelukkig zijn
  • * Zelfvertrouwen

Kinderen leren hoe ze in balans kunnen komen en worden bewuster van wat ze zelf belangrijk vinden. Ze leren zichzelf beter kennen en te vertrouwen op zichzelf. Hierdoor zijn ze in staat om beter om te gaan met stress, zich te focussen en te ontspannen bijvoorbeeld voor een toets of het maken van huiswerk. Uiteraard allemaal aangepast op hun leef- en belevingswereld

Info

Wie: groep 7/8/brugklas 

Wanneer: 15 januari 
Tijd: maandag 19.00-20.00 uur
Locatie: Studio Ikigai
Kosten: 6 lessen voor €60,-
Komt deze datum niet uit? Laat het dan gerust even weten.

De lessen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.
Aanmelding via het contactformulier of studio-ikigai@outlook.com

Ouders van kinderen van 2e klas middelbare of hoger, neemt even contact op. We kunnen kijken of er voldoende aanmelding is om een groep te starten.

Tussentijds instromen in overleg